2018-03-05 10:16:03• hírek • Bede Emőke

Mécsesekkel emlékeztek a Franciaországban elgázolt Szatmár megyei fiatalemberre

Megdöbbentő esetre került sor néhány nappal ezelőtt egy franciaországi településen: egy avasfelsőfalusi fiatalembert elgázoltak, majd a tettes szemrebbenés nélkül elhajtott a helyszínről.

A fiatalember egyik barátjával közösen autózott, amikor valamilyen oknál fogva összetűzésbe keveredtek a hátuknál közlekedő Mercedes sofőrjével. A 23 éves fiú kiszállt az autóból, majd elindult a másik jármű felé, hogy tisztázzák a problémát. Annak sofőrje azonban hirtelen gázt adott és áthajtott a felé közeledő fiatalemberen, aki később a kórházban belehalt sérüléseibe.
 

A gázoló szemrebbenés nélkül távozott a helyszínről. Hogy pontosan min szólalkoztak össze az áldozattal, azt a jelenleg is zajló rendőrségi nyomozás hivatott kideríteni.
 

Vasárnap délután több tucat ember kereste fel a baleset – vagy esetleges gyilkosság – helyszínét, ahol mécseseket és virágcsokrokat helyeztek el. Többségük romániai vendégmunkás volt, néhányan éppen Szatmár megyeiek. Emellett a fiatalember Facebook oldalát is elárasztották az részvétet kifejező bejegyzések.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: